Hatun Karpay

Hatun Karpay

De Hatun Karpay bestaat uit 3 grote inwijdingen. De Munay Karpay, de Yachay Karpay en de Llankay Karpay. De essentie van deze inwijdingen gaat over verbinding met jezelf, je ware natuur op zielsniveau. Je hoeft het pad van de Inca’s niet te lopen om deze inwijdingen te kunnen ontvangen. Ze zijn toegankelijk voor iedereen.

Het opent de oorspronkelijke manier van liefhebben, een heldere manier van kijken met je 3e oog en het manifesteren van je zielsopdracht.

De Hatun Karpay is het grootste commitment aan moeder aarde (Pachamama), het universum, de Andes traditie en jezelf; de Hatun Karpay wordt één keer gegeven.

Om de afgeronde Hatun Karpay te bekrachtigen kun je om de 1 a 2 jaar de Mosoq Karpay ontvangen.


Munay Karpay

Deze inwijding heeft verbinding met: liefde, de energie van de zon, condor, bergen en de aarde  Je hart is een plek van heilige- en innerlijke kracht in contact met je gevoelens.

Munay Karpay is de 1e inwijding in de Hatun Karpay en betekent liefde. Het fysieke hart heeft 4 kamers. Het energetische hart is de 5e kamer en omvat 9 tempels. De Munay Karpay is gericht op het openen en het reinigen van die negen tempels, dit zijn: de kamers van vreugde, nederigheid, zoetheid, dankbaarheid, harmonie, angst, kwaadheid, verdriet en wijsheid.

Tijdens de initiatie wordt er gebruikt gemaakt de levenskracht van de adem om via de heilige wind deze krachtige energie over te brengen in je hart.

De Munay Karpay duurt 2 uur en de bijdrage is € 120,=


Yachay Karpay

Yachay Karpay is de 2de inwijding in de Hatun Karpay, het woord yachay is een Quechua woord en betekent : wijsheid of helder zien met je 3e oog. Je eigen innerlijke wijsheid wordt verbonden met de wijsheid rondom je, en je krijgt verbinding met de helderziendheid van je voorouders uit de bloedlijnen en je spirituele voorouders.

De focus bij deze inwijding ligt voornamelijk erin om licht te brengen naar het 3de oog. Volgens de Inca’s is het 3e oog verbonden met 2 klieren in je brein, die verbonden zijn met licht. tijdens deze inwijding worden 4 archetypes gebruikt: de condor, de arend, de uil en de valk. In de Inca traditie staat de condor symbool als spirituele boodschapper, veiligheid en evenwichtigheid. De arend heeft een scherpe visie, is snel en helpt je om te ‘reizen’. De uil brengt je in contact met je onderbewustzijn en schaduwkanten. De uil beschermt je ‘s nachts. De valk brengt harmonie en nederigheid. 

De Yachay Karpay duurt 2 uur en de bijdrage is € 120,=


Llankay Karpay

Llank’ay Karpay is de 3e inwijding in de Hatun Karpay. De spirituele betekenis van het woord llank’ay is de creatie en manifestatie van de dingen die we doen in het leven. Het helpt je bij het terugvinden van je ware natuur. Het brengt je terug naar de essentie van wie je bent en wat je wilt doen in het leven.

Hier wordt gewerkt op je navel, de kracht van de manifestatie en met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Hierdoor ontstaat er in jezelf een heel nieuw proces van ontwikkeling, groei en manifestatie.

De Llank’ay Karpay duurt 2 uur en de bijdrage is € 120,=


Mosoq Karpay

Bekrachtiging voor de Hatun Karpay en inwijding voor de nieuwe tijd.

Nadat je de drie initiaties van de Hatun Karpay hebt ontvangen kun je de Mosoq Karpay ontvangen. Deze bekrachtigt de drie eerder ontvangen Hatun Karpay inwijdingen en geeft ondersteuning waar je nu staat in het leven. Tevens is deze inwijding gericht op de nieuwe tijd waar we nu in leven. Het is hierdoor eenvoudiger om contact te krijgen met deze hogere frequenties en van andere dimensies. Je wordt als het ware een ‘kanaal’ voor deze energie en gaat tevens de ziener in jezelf ontdekken, dat als gereedschap dient voor je dagelijks leven.

In Peru is het de gewoonte om voor het regenseizoen deze inwijding te ontvangen. Hiermee wordt het contact met moeder aarde (Pachamama) en de spirits van de bergen (de Apu’s) weer meer versterkt.

De Mosoq Karpay wordt alleen individueel gegeven. Het duurt 2,5 uur incl. voor- en nagesprek en de bijdrage is € 120,=


De 4 initiaties van de Hatun Karpay en de Mosoq Karpay worden alleen individueel gegeven. Ik heb deze inwijdingen in dankbaarheid mogen leren van Inca Sjamaan: Panti Tika, Pascalle Domin Lafutte.


Een sessie boeken kan via e-mail info@lotblokpoel.nl