Bezield leiderschap

Bezield leiderschap (binnenkort beschikbaar) 

Leiderschap vanuit kracht, liefde en bezieling.

Met dit programma neem je het roer in eigen handen om jezelf te ontwikkelen in bezield leiderschap. Leiderschap vanuit kracht, liefde en bezieling. Het programma is geïnspireerd en opgebouwd uit oude wijsheden van: natuurvolkeren, het sjamanisme, indianenstammen en andere mystiek en spirituele stromingen.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen, te weten:


I) Verankering in Bezieling

We gaan deze dag aan de slag met het bezield-leiderschapsmodel. Hiermee krijgt je enerzijds inzicht en handvatten hoe je verankerd en bezield raakt en blijft in jouw rol als leider. En anderzijds hoe je deze bezieling verbindt in de uitvoering van je dagelijkse taken, het leidinggeven aan anderen en hoe dit tot uitdrukking kan komen in samenwerking en besluitvorming.

Het model is te gebruiken voor zelfleiderschap, leiderschap en bij organisatieverandering.
Goed leiderschap begint met zelfleiderschap en daarmee gaan we dan ook van start. Je gaat gericht aan de slag met een verinnerlijking, waarbij je op onderzoek gaat naar wie jij wilt zijn als leider. Wat zit er in jou verscholen en wil zich manifesteren, hetgeen jouw leiderschap gaat ondersteunen. Je krijgt hierbij tools om gericht te luisteren naar je innerlijke stem, waarbij je gebruik maakt van je intuïtie en attent blijft op wat zich aandient.


II) Op dat kompas kan men sturen

In deze module ga je op het doe- en deskundigheidsniveau je persoonlijke kracht als leider ontwikkelen. Hoe jij en jouw team zich staande houden in de hectiek van de dag binnen het systeem waarin we leven. En hoe jij en jouw team dagelijks aandacht kunnen besteden aan persoonlijke ontwikkeling & groei.

Hierbij maken we wederom gebruik van het Bezieldleiderschap-model en steunen we op inzichten en wijsheden die in organisaties worden toegepast die al eeuwen lang bestaansrecht hebben.


III) Building tribes

Op deze dag gaan we aan de slag hoe je  sterke teams/Tribes bouwt. Je gaat oefenen met de kunst van het luisteren en hoe je kunt komen tot gezamenlijk gedragen besluitvorming.

We werken vandaag met vuur, rituelen, dialoog & deep democracy. Je leert hoe je jouw team op een goede manier door Liminale fasen heen helpt.


Praktisch

De modulen worden op drie dagen gegeven met tussenpozen, zodat je per onderdeel genoeg tijd hebt om thuis mee te oefenen. De ochtend bestaat voornamelijk uit theorie. De middag is vrij om te oefenen met ondersteuning, tijd voor vragen en feedback. De dag wordt gezamenlijk afgesloten.

Locatie Sint-Oedenrode 

 • Op aanvraag: in kleine groep (max. 4 personen).
 • Van 9:30 tot 16:30 uur.
 • Tarief per persoon en per module = € 222,= (excl. b.t.w.) &  (Inclusief: incl. koffie, thee, iets lekkers en soep).
 • Liever individueel? Dat kan. Dit wordt georganiseerd in 2 sessies van ca. 3 uur op verschillende dagen. Neem voor het tarief contact met me op.
 • Tijd: 9:30 – 16:30 uur.

Op locatie 

 • Op aanvraag: Dit cursusaanbod kan ik op locatie geven.
 • Max. groepsgrootte : 10 personen.
 • Groepstarief per persoon en per module € 222,= (excl. b.t.w. en incl. reader).
 • Tijd: 9:30 – 16:30 uur.

Vragen of opgeven via: info@lotblokpoel.nl


Annulering en restitutie

 • Tot 2 weken van tevoren: 100% retour.*
 • Daarna: 100% als iemand je plaats inneemt; anders 50% retour.*

* administratiekosten: € 15,-