Zeilworkshop: Ontdek in flow je zielenkoers

Ontdek in flow je zielenkoers

Deze workshop symboliseert de windrichting van het Noorden. De richting van stilte, bezinning en overgave. Daar waar je missie wordt ontvangen. Flow is een natuurlijke staat van zijn waarbij je moeiteloos mee laveert op de levensstroom. Een staat van Zijn waarbij je jezelf helemaal overgeeft aan wat je doet, zodat je zielenkoers, je creativiteit en je passie zich in je leven openbaart. Flow is een no-mind staat, waarbij je steeds weer loslaat wat jou niet (meer) dient.

Deze bezielingsdag staat in het teken van het in overgave jezelf mee te laten voeren met de stroom. Daarnaast leer je de basisvaardigheden van het zeilen en word je uitgedaagd om actief mee te doen. Kortom, een dag van persoonlijke ontwikkeling, inspanning, ontspanning, genieten en gezelligheid, waarin je jezelf en de ander mag ont-moeten.

Er is plek voor 6 personen, verdeeld over twee schepen.


Praktisch

Datum: 10, 24 mei of 14 juni

Locatie: Brouwershaven

Programma: Vooraf krijg je een e-syllabus met daarin: contact- en adresgegevens, dagprogramma, een vragenlijst voor zelf-check, scheepshandleiding, basiskennis scheepstermen, basisvaardigheden van het zeilen.

Tijd: van 9:30 – 16:30 uur Je wordt om 9:30 uur verwacht aan boord van de ‘Serena’ en/of de ‘Marpessa’ voor koffie/thee en iets lekkers.

Zelf meenemen:

  1. Warme (regen)kleding en extra kleding.
  2. Een krachtvoorwerp, bijv. een steen, een veer, een kristal, symbool.
  3. Schrijfmateriaal.
  4. Lunch: we delen met elkaar (Potluck).

Tarief:

  1.  € 120,= euro p.p. incl. btw. 
  2. Vroegboekingskorting € 98,= euro p.p. incl. btw. als je je inschrijft voor 28 februari 2019.

Annuleringsvoorwaarden