Zeilend-bezield

Welkom aan boord

De natuur is de beste leermeester op aarde. Het water, de wind, het getijde en het zicht kunnen ons dienen, maar ons ook overvallen en confronteren. Soms bijna het onmogelijke van ons vraagt. Dit nodigt je uit tot overgave, om inzicht in de omstandigheden en jezelf, volharding en een positieve mindset. Zeilen dwingt je om aanwezig te zijn in het huidige moment. Er is even niks anders dan alleen de natuur. De beslommeringen van alle dag lijken te zijn opgelost in de mist. Je voelt je los en vrij. Op het water zijn, het gebruik maken en het trotseren van de elementen vormt je en laat je zien waar je staat en wie je werkelijk bent.

Zeilen is als een metafoor voor je eigen leven. Soms gaat het je voor de wind, en soms heb je wind tegen. Soms is het mistig om je heen en weet je het allemaal even niet meer. Hoe je vervolgens weer het roer van je leven in eigen handen neemt en je je eigen koers bepaald.

Een ontdekkingstocht op het water, waarbij jezelf nog beter leert kennen en dat flow en spirit in je leven brengt. Onze drijfveer hierbij is om jou te ondersteunen op het pad naar een bezield leven vanuit je diepste inspiratie.

Wanneer men de diepe intieme relatie met de natuur verliest, worden tempels, moskeeën en kerken belangrijk.
Krishnamurti


Ons aanbod:

Zeilend Bezield bestaat uit twee schepen gelegen in de nieuwe haven van Brouwershaven aan het Grevelingenmeer. We organiseren twee keer per jaar een workshop van 2 dagen. Je kunt je ook opgeven voor een individuele dagsessie aan boord met 1 of 2 schippers, waarbij je wordt gecoacht op jouw levensvraag. Het ruime sop kiezen.


In welk schuitje varen we?