Zeilend bezield

Zeilend bezield

De natuur is de beste leermeester op aarde. Het water, de wind, het getijde en het zicht kunnen ons dienen, maar ons ook overvallen en confronteren. Soms bijna het onmogelijke van ons vraagt. Dit nodigt je uit tot overgave, om inzicht in de omstandigheden en jezelf, volharding en een positieve mindset. Zeilen dwingt je om aanwezig te zijn in het huidige moment. Er is even niks anders dan alleen de natuur. De beslommeringen van alle dag lijken te zijn opgelost in de mist. Je voelt je los en vrij. Op het water zijn, het gebruik maken en het trotseren van de elementen vormt je en laat je zien waar je staat en wie je werkelijk bent.

Zeilen is als een metafoor voor je eigen leven. Soms gaat het je voor de wind, en soms heb je wind tegen. Soms is het mistig om je heen en weet je het allemaal even niet meer. Hoe je vervolgens weer het roer van je leven in eigen handen neemt en je je eigen koers bepaald.

Een ontdekkingstocht op het water, waarbij jezelf nog beter leert kennen en dat flow en spirit in je leven brengt. Onze drijfveer hierbij is om jou te ondersteunen op het pad naar een bezield leven vanuit je diepste inspiratie.


Ons aanbod:

Ons aanbod is gefundeerd op de vier natuurelementen: water, lucht, aarde en vuur. Water en lucht is vooral gericht op het zeilen en aarde en vuur vormen vooral een onderdeel in onze praktijken in Sint-Oedenrode en Nijnsel.

Zeilend Bezield bestaat uit drie schepen gelegen in de nieuwe haven van Brouwershaven aan het Grevelingenmeer. Je kunt kiezen uit de volgende opties.

  1. Van koers geraakt?. of met max. 2 personen.
  2. Eb en vloed van je relaties,
  3. Het “loef en lij” van je levensverhaal.

Ga voor meer informatie naar de website van Zeilend Bezield.