Workshops

De praktijk biedt op dit moment de volgende workshops aan: Kampvuur-verhalen, Talenten-Inzicht, Het roer in eigen handen en de Nusta Karpay. 


Kamvuur verhalen

Een heerlijke middag met elkaar in dialoog rond het vuur. Een middag van bezinning, betekenis- en zingeving en is dienend aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Lees verder.

 

Talenten-inzicht

Je wordt deze dag meegenomen op een innerlijke reis, waarbij je gaat ontdekken wat je talenten zijn. In diepgaand contact met jezelf en ont-moeting met anderen. Lees verder.


Het roer in eigen handen

Tijdens deze dag ga jij je innerlijke kracht ontdekken. De innerlijke leraar die jou kan helpen om je levensmissie te ontdekken en onvrede die je voelt te transformeren in vrede. Lees verder. 


Nusta karpay inwijdingen

De Nusta Karpay is een inwijdingsweg die hoort bij het Inca-sjamanisme. Het ontwaakt de Kundalini en herstelt de balans tussen het vrouwelijke (Ida-maan) en het mannelijke (Pingala-zon) in je. Hierdoor werken de inwijdingen bewustzijnsverruimend, verzachten het ego en geven je richting aan wie je werkelijk bent. Lees verder. 

 


Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen via info@lotblokpoel.nl