Uitjeconflict

Uitjeconflict

Dit coach pad biedt mensen een laagdrempelige en praktische hulp om je relatie(s) te verbeteren. Deelnemers krijgen tools in handen om hun relatie te versterken en het geeft tevens een frisse blik op alle andere relaties.

Dit gesprekken richten zich op het versterken van de liefde, veiligheid en verbondenheid. Wanneer je emotioneel sterk verbonden bent, geeft dit grote draagkracht voor jullie beide en het gezinsleven en biedt het een veilige ‘thuishaven’ om op terug te kunnen vallen ten tijde van kleine en grote levensgebeurtenissen. 

Het aanbod is gebaseerd op verschillende methoden, zie achtergronden*.


Voor wie?

 • Bij steeds terug kerende ruzies in een relatie,
 • Vervreemding en onveiligheid bij elkaar voelen,
 • Als je je helemaal alleen voelt in je relatie,
 • Als je elkaar niet meer begrijpt,
 • Je onbelangrijk voelt in je relatie,
 • Als praten niet meer lukt zonder escalatie of dichtklappen,
 • Machteloos en gefrustreerd voelen in de relatie,
 • Steeds meer langs elkaar heen leven.

Als je op één of meerdere van deze punten bent vastgelopen en bang bent elkaar kwijt te raken, maar dit niet wil zou dit coach pad wat voor jullie kunnen zijn.


De basis van de coachgesprekken is om de emotionele ontvankelijkheid te bevorderen. Dit is de sleutel tot een duurzame liefdevolle relatie. Tijdens de gesprekken leer je op een relatief makkelijke manier hoe je uit de negatieve cirkels van verwijtende ruzies of stille verwijdering breekt. Je leert elkaars reacties te begrijpen door verbinding te maken op dieper emotioneel niveau, waarbij diepere drijfveren en pijnplekken zichtbaar mogen worden. Terugkijkend op crisismomenten uit het verleden wordt een nieuw fundament gecreëerd waarop nieuwe gesprekken kunnen worden gestart. Een veilige bedding om elkaar echt te zien en waarbij kwetsingen kunnen worden vergeven. Stellen worden hierbij stap voor stap meer toegankelijk, emotioneel ontvankelijk en weer meer en meer bij elkaar betrokken.

Je kunt dit traject samen met je partner volgen, maar je kunt het ook alleen aangaan als je partner hier niet aan mee wil, kan of durft te doen. Het komt vaker voor dat partners het werken aan de relatie maar niks vinden. Niet erg, want je kan ook persoonlijk worden gecoacht om je relatie positief te beïnvloeden. Persoonlijke coaching wordt ook veel gedaan om de relatie met je kinderen te verbeteren. 


Praktisch

 • Gesprekken duren ca. 1 ½ uur per keer,
 • Je krijgt ondersteunend materiaal en oefenwerk voor thuis,
 • Tarief: € 120, = (dit is incl. b.t.w. voor particulieren en excl. b.t.w. voor bedrijven).

Achtergronden:

Het aanbod is gebaseerd op o.a.: emotionally focussed therapy (EFT), systeemgerichte aanpak, transformatieve mediation en transactionele analyse. 

Lot is o.a. opgeleid als mediator en conflictmanager en volgde verschilende cursussen zoals: systeemgerichte en transformatieve aanpak bij multiculturele familie mediation, EFT, transactionele analyse en emotie-management.


Aanvraag:

Wil je investeren in een fijne relatie? Mail me dan via: info@lotblokpoel.nl