Sjamanistisch heling/reading

Sjamanistisch heling/reading

Je wordt meegenomen op een innerlijke reis om de verschillende lagen van je bewustzijn en onderbewustzijn te onderzoeken. We gaan ontdekken en zien wat nog om aandacht vraag. Soms is er iets dat nog mag worden opgeruimd, zoals niet eigen energieën. Dit wordt verwijderd met daarvoor bestemde stenen, met Palo Santo, met salie, met Floridawater en/of met illuminatie-technieken. Alles wat daarna weer aangevuld met zuivere energie. Ook wel Sami genoemd.

Soms is er een zielsdeel dat (nog) niet helemaal in zijn of haar kracht staat of er is sprake van een ‘verloren’-zielsdeel (sjamanistische term). Dan wordt -in overleg met jou- een soulretrieval uitgevoerd om de ziel uit te nodigen en weer deel te nemen.

De focus ligt tijdens deze sessie op jouw energiebel en op de drie belangrijkste energiecentra binnen het Inca Sjamanisme, te weten*: Munay (hartstreek), Yachay (het voorhoofd/derde oog) en Llankay (buikstreek). Maar ook wordt aandacht besteedt aan de zeven chakra’s en de meridianen.

Bij dit alles maak ik ook gebruik van mijn Mesa en werk ik met muziek & geluid.

Deze heling brengt balans en een gevoel van heelheid. Het zorgt ervoor dat je weer meer bent aangesloten op jouw blauwdruk. Je krijgt zicht op hetgeen je diep van binnen al wist.


Praktisch

  • Er is thee, water en iets lekkers.
  • Voorafgaan aan de heling luister ik naar jouw verhaal en wat jouw doelen en wensen zijn.
  • Je ligt met kleren aan op een behandeltafel. De schoenen gaan uit dus kan het prettig zijn om warme sokken mee te nemen. Doe vooral gemakkelijk zittende kleding aan.
  • Tijdsduur: ca. 2 uur.
  • Nabespreken. 
  • Neem wat te eten mee voor na de sessie.
  • Plan voor na de sessie niet veel meer in om alles goed te kunnen laten bezinken.

Tarief

Tarief = € 120,= (incl. thee, water en b.t.w. en voor bedrijven is dit excl. b.t.w.).

Je kunt deze heling aanvragen via: info@lotblokpoel.nl