Reactie van Annemieke

Al vele vele jaren was ik met mn ziekte aan het overleven. Zowel op lichamelijk gebied als op gevoel en bewustwording heb ik veel ondernomen om mezelf te genezen.

Mijn creativiteit was al jaren verdwenen. Ik dat ik met mijn gevoeligheid iets zou kunnen betekenen voor anderen als ik gezond zou zijn. Als ik me beter of goed voelde, was ik een ander mens dan als ik me niet goed voelde. Ik stond op een laag pitje en mijn vele kwaliteiten lagen niks te doen in de diepvries.

Uiteindelijk kwam ik bij Lot om de Munay-Ki inwijdingen te ontvangen. De inwijdingen die me van alles beloofden te brengen waar ik al zoveel jaren naar op weg was. Het verleden loslaten, mezelf hervinden en zijn, de verbinding met mn innerlijke kracht herstellen, de heler bevrijden. Wat een heerlijke beloftes.

Bij de eerste sessie ontving ik van Lot een healing en de eerste inwijding. Dat heeft bij mij direct al (onverwacht) zo enorm veel geopend. Sindsdien heb ik veel meer enthousiaste energie en mn creativiteit heeft zich pardoes geopend. Ik teken nu vol passie naammandala’s die helend blijken te werken. Dus de heler heeft zich aangediend en kan nu -voorzichtig aan- zn werk doen.

De volgende twee inwijdingen hebben mij steviger gemaakt. Krachtiger in mezelf. Ook lijkt het minder noodzakelijk voor mijn welzijn om de energieën van buiten angstvallig bij me weg te houden.

Voordat we aan de inwijdingen begonnen, heb ik Lot gevraagd het rustig aan te doen. Dat vanwege mijn vaak heftige lichamelijke reacties na behandelingen. Haar zorgvuldigheid, rust, afstemming en liefdevolle aandacht maakte dat ik voluit kon vertrouwen op haar kundigheid, ervaring en inzicht. Dat ze zou doen wat goed voor mij was. Ik voel me gezien door haar. En uiteindelijk heb ik tot nu toe alleen maar positieve reacties van mijn lichaam gehad. Het voelt zich gezien en gehoord in wat t nodig heeft.

En het sjamanisme…het is magisch wat er gebeurt. En ook dat weet Lot op haar manier over te brengen…met beide voeten op de grond.

De rest van de inwijdingen ga ik nog ontvangen en ik verheug me erop. Ik ben nieuwsgierig naar wat er gaat komen. Dank je wel, Lot, voor je kwaliteiten als sjamanistisch heler en als mens in t geheel.

Annemieke