Q’ero healings

Q’ero healing (basis)

Tijdens deze healing wordt je energieveld/aura schoongemaakt met florida water, Palo Santo hout (ofwel, heilig hout) en hucha-rumi stenen. Deze stenen hebben een krachtig reinigende werking. Deze techniek heet Hucha rumi (Hucha limpia). Zware energie die niet bij jou hoort wordt weggehaald en afgevoerd naar de aarde. Na deze opschoning voel je je vaak rustiger, lichter en meer in balans.

Tijdsinvestering: ca. 90 min.
Investering  = € 97,=


Q’ero healing (vervolg)

Onderstaande healings worden voorafgegaan aan een uitgebreide en krachtige coach-sessie om te onderzoeken waar de wortels liggen van jouw emotionele pijn. Op basis hiervan wordt gekeken welke healing passend is op jouw hulpvraag. Dit zijn o.a.:

  • Illuminatie (K’anchaq). Deze healing helpt je om overbodige ballast los te laten, zoals: (rest)trauma’s, misbruik, conflicten, (vecht) scheidingen etc. Er wordt hierbij bekeken met welk chakra het probleem de meeste affiniteit heeft. Daarna wordt via intentie en met ademtechniek het probleem energetisch doorleeft en zo opgelost. Je wordt met deze healing energetische en emotioneel opgeschoond en op het voor jouw juiste levenspad gezet. Voor deze healing neem je een eigen steen mee. 
  • Soul retrieval. Door misbruik, een ongeluk, stress (PTTS) en/of onder blootstelling van grote druk kan het zijn dat een deel van de ziel afhaakt. Tijdens deze healing kan dit verloren zielsdeel op worden gehaald de cliënt worden teruggeven. Vaak gaat dit gepaard met voorwaarden of wensen van het zielsdeel aan de cliënt.
  • Extractie (Apakay of Sikiy)
    Soms kunnen er niet eigen energieën zich in het lichaam vastzetten in de vorm van projecties of entiteiten. Deze kunnen worden verwijderd via extractietechnieken. Een techniek die heel snel een volhardend probleem kan oplossen.

Tijdens deze healings wordt gebruik gemaakt van stenen uit mijn mesa en met Floridawater, Palosanto (heilig hout) en soms witte salie.

Tijdsinvestering: ca. 120 min.
Investering € 120,= (incl. b.t.w.)


Q’ero healing (authentiek)

Halfjaarlijkse opschoning

Deze healing is een zeer krachtige energetische schoonmaak, healing en reading tegelijk. Er wordt verbinding gemaakt met je ziel, en alle overbodige ballast en zware energieën worden verwijderd. Het is een authentieke healing die is doorgegeven door de Inca Sjamanen. 

Er wordt gewerkt met stenen uit de de mesa en o.a. met Floridawater en Palosanto (heilig hout) en soms witte salie. 

Met deze healing wordt je terug gezet op je pad en zorgt ervoor dat je in de flow blijft.

Deze healing duurt ca. 2 uur, met volledige aandacht voor jou, in een fijne rustgevende sfeer, op een mooie locatie. Voel je welkom. 

Tijdsinvestering: ca. 2 uur
Investering  = € 110,= (incl. b.t.w.).


Despacho-ceremonie

Een despacho-ceremonie is een oeroud dankbaarheidsritueel, waarbij een mandala wordt gemaakt met natuurlijke materiaal. Alles wat in dit ritueel wordt gebruikt heeft een eigen functie en betekenis met dank, een ode aan het leven, of om iets los te kunnen laten of intenties in te zetten. Een despacho is een eenvoudige, maar krachtige vorm van healing en transformatie. De despacho wordt uiteindelijk of verbrandt, begraven of aan het water gegeven.

Tijdsduur: ca. 90 min.
Investering  = € 110,=


Praktisch:

  • Coach/focus gesprek. Er wordt gewerkt met een methode die duurzame verandering bewerkstelligt. 
  • Healing sessie of Despacho-ceremonie,
  • Ruimte voor reflectie,
  • Afronding.

Je kunt je opgeven via info@lotblokpoel.nl 


Opmerking: Deze energetische behandelingen bieden je ondersteuning daar waar dat mogelijk is, maar zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Bij klachten raad ik je aan dus altijd eerst naar je eigen huisarts te gaan