Sjamanistische healings

Sjamanistische healings


Sjamanistische healings 

Onderstaande healings worden voorafgegaan aan een kennismakingsgesprek om te onderzoeken waar de wortels liggen van jouw emotionele pijn. Op basis hiervan wordt gekeken welke healing passend is op jouw hulpvraag. Dit zijn o.a.:

  • Illuminatie (K’anchaq). Deze healing helpt je om overbodige ballast los te laten, zoals: (rest)trauma’s, misbruik, conflicten, (vecht) scheidingen etc. Er wordt hierbij bekeken met welk chakra het probleem de meeste affiniteit heeft. Daarna wordt via intentie en met ademtechniek het probleem energetisch doorleeft en zo opgelost. Je wordt met deze healing energetische en emotioneel opgeschoond en op het voor jouw juiste levenspad gezet. Voor deze healing neem je een eigen steen mee. 
  • Soul retrieval. Door misbruik, een ongeluk, stress (PTTS) en/of onder blootstelling van grote druk kan het zijn dat een deel van de ziel afhaakt. Tijdens deze healing kan dit verloren zielsdeel op worden gehaald de cliënt worden teruggeven. Vaak gaat dit gepaard met voorwaarden of wensen van het zielsdeel aan de cliënt.
  • Extractie (Apakay of Sikiy)
    Soms kunnen er niet eigen energieën zich in het lichaam vastzetten in de vorm van projecties of entiteiten. Deze kunnen worden verwijderd via extractietechnieken. Een techniek die heel snel een volhardend probleem kan oplossen.

Tijdens deze healings wordt gebruik gemaakt van stenen uit mijn mesa en met Floridawater, Palosanto (heilig hout) en soms witte salie.

Tijdsinvestering: ca. 120 min.
Investering € 120,= (incl. b.t.w.)


Authentieke Q’ero healing

Halfjaarlijkse energetische opschoning

Deze authentieke healing is ons doorgegeven door de Inca Sjamanen. Het is een krachtige energetische schoonmaak, healing en reading tegelijk. Er wordt gewerkt op de meridianen, chakra’s en de drie energiepunten of oersleutels  binnen de Inka-traditie, genaamd: Munay, Llankay en Yachay.

Er wordt gewerkt met stenen uit de de mesa en o.a. met Floridawater en Palosanto (heilig hout) en soms witte salie. 

Met deze healing wordt je terug gezet op je pad en zorgt ervoor dat je in de flow blijft.

Deze healing duurt ca. 2 uur, met volledige aandacht voor jou, in een fijne rustgevende sfeer, op een mooie locatie. Voel je welkom. 

Tijdsinvestering: ca. 2 uur
Investering  = € 120,= (incl. b.t.w.).


Je kunt je opgeven via info@lotblokpoel.nl 


Opmerking: Deze energetische behandelingen bieden je ondersteuning daar waar dat mogelijk is, maar zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Bij klachten raad ik je aan dus altijd eerst naar je eigen huisarts te gaan