Healings – Inca sjamanisme

Inca Sjamanistische sessie (Q`ero healings)

Waarom een Sjamanistische sessie?

Een sjamanistische healing is een behandelmethode die verstorende invloeden in het energiesysteem van je lichaam schonen. Belemmerde blokkades en emoties komen vrij tijdens een sessie en worden uit je energiesysteem weggehaald. Een gezondheidsprobleem, een verstikkende relatie met iemand, maar ook angsten, emotionele of psychische klachten kunnen positief worden beïnvloed door een healing. Ook wordt een healing vaak gebruik met betrekking tot je persoonlijke levenspad, ontwikkeling en groei. Je krijgt je gevoel van harmonie, innerlijke vrede en welzijn weer terug.

Voorbeeld van een Q`ero healing sessie

 1. Een diepgaande sessie waarbij de hucha rumi en een illuminatie wordt uitgevoerd. Met deze healings word je als het ware gereset en op het juiste levenspad gezet.
 2. In een vervolgsessie met een uitgebreide q’ero healing en/of soul retrieval die je helpen om trauma’s te verwerken en eventueel verloren zielsdelen te her-integreren.

Tijdens een focus gesprek voorafgaand aan de sessie kijken we samen welke healing of combinatie healingen jou het beste ondersteunen. De healings worden ook vaak samen gebruikt in combinatie met Sjamanistische inwijdingen. De onderstaande beschreven healingen geven een beeld van de mogelijkheden. • Hucha rumi (Hucha limpia)

Tijdens deze healing wordt je energieveld/aura schoongemaakt met florida water, Palo Santo hout (ofwel, heilig hout) en hucha-rumi stenen. Deze stenen hebben een krachtig reinigende werking. Energie die niet bij jou hoort wordt weggehaald en afgevoerd naar de aarde. Na deze opschoning voel je je vaak rustiger, lichter en meer in balans.


 • Muki healing (dokters van de organen)

We leven in een vervuilde wereld. Vervuiling zit zowel in het eten, maar ook in de lucht die we inademen en gaat vastzitten in o.a. onze organen. De healing wordt ingezet om zware energie (Hucha) uit het buikgebied te verwijderen. Het werkt voornamelijk in op het lymfesysteem en hebben zodoende een sterk reinigende werking.


 • Sami healing (samin chackuy)

De samin chakuy is bedoeld als een schoning van het energielichaam. Dit gebeurt met behulp van de frequenties van de kosmos en is verbonden met de 4 zonnen uit de Inca kosmologie. Er wordt zware energie uit je energielichaam afgevoerd en aangevuld met lichte positieve (Sami) energie.


 • Illuminatie (K’anchaq)

Dit is een healing, waarmee ziekteverwekkende energieën uit energetisch veld worden verwijderd. Vervuiling in dit energiesysteem kan optreden door trauma’s uit onze kindertijd, boosheid, jaloezie of negatieve denkbeelden over onszelf en/of negatieve energieën vanuit onze omgeving. Door middel van de illuminatie healing kunnen de chakra’s worden gezuiverd van imprints die ons blokkeren in onze ontwikkeling. Deze zuivering leidt tot ontspanning en rust en helpt je om vrijheid te gaan ervaren. • Nan Kichariy

Deze Nan Kichariy healing ofwel Stick healing helpt je om deze ballast overboord te gooien. Je wordt met deze healing goed geankerd in de nieuwe tijd waarin we leven. Onbewuste bagage die we meedragen vanuit het verleden doet hier geen goed aan.


 • Anchanchu

Anchanchu is een techniek die wordt gebruikt om je toekomstige pad te schonen. Het pad van: je leraren, je visie, je eigen hulp, je schaduwen, je doelen, daar waar je blij van wordt en het pad van je bestemming.


 • Soul Retrieval

Soul retrieval is in het Sjamanisme een bekende techniek. Sjamanen gaan er vanuit dat door bepaalde levensgebeurtenissen of een trauma je delen van je levensenergie (zielsdelen) kan kwijtraken. Deze zielsdelen kunnen door een sjamaan opnieuw geïntegreerd worden door een soul retrieval te doen.


 • Uitgebreide Q’ero healing sessie

De Q’ero healing sessie is een uitgebreide en diepgaande sessie die bestaat uit meerdere healingen. Deze healing is een diepgaande energetische reiniging. Deze uitgebreide healing wordt gebruikt als je behoorlijk uit je energie en/of je pad bent geraakt. Deze behandeling kan jou resetten en je weer op je eigenlijke pad brengen. De Sjamanen gebruiken dit soort sessies elk half jaar als een (preventieve) reinigingssessie.


 •  Crystal healing

Deze healing is bedoeld om de chakra’s te openen en te reinigen. Het creëert als het ware een ruimte voor jezelf in je chakra’s. 


 • Vision healing

Deze healing verbindt je met de sterren en versterkt je ambitie en visie versterkt.


 • Ama Deus

Ama Deus is een sjamanistisch healings-energiesysteem, dat al sinds 6.000 jaar door de Guarani Indianen uit Brazilië wordt gebruikt. Ama Deus kan 1 op 1, maar ook over afstanden gestuurd worden. Het afstemmen op Ama Deus gebeurt door intentie, in combinatie met de symbolen. Ama Deus kan worden gebruikt als behandeling van het fysieke, geestelijke en emotionele lichaam van zichzelf, dieren en planten. Het kan ook ingezet worden voor begeleiding bij het overgaan van een stervende om te laten weten dat de dood een nieuw begin is.


Praktisch:

 • Focus gesprek,
 • Healing sessie,
 • Ruimte voor reflectie,
 • Afronding.

Tijdsinvestering: ca. 90 min.
Investering  = € 97,=
Healing van 50 min. (Ama Deus) op afstand = € 45,=

Abonnement: Mocht je interesse hebben in meerdere sessies uit het aanbod van de praktijk, zou je ook kunnen kiezen voor een abonnement.


Opmerking: Deze energetische behandelingen bieden je ondersteuning daar waar dat mogelijk is, maar zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Bij klachten raad ik je aan dus altijd eerst naar je eigen huisarts te gaan