Authentieke Q’ero healing

Authentieke Q’ero healing

Deze authentieke healing is ons doorgegeven door de Inca Sjamanen. Het kan verstorende invloeden in het energiesysteem van je lichaam schonen. Belemmerde blokkades en emoties komen vrij tijdens een sessie en worden uit je energiesysteem weggehaald. Een gezondheidsprobleem, een verstikkende relatie met iemand, maar ook angsten, emotionele of psychische klachten kunnen positief worden beïnvloed door een heling. Het Inca Sjamanisme is een heel krachtige en effectieve manier om te ontwaken en je blauwdruk te (her)ontdekken. Je krijgt je gevoel van harmonie, innerlijke vrede en welzijn weer terug.

Er wordt gewerkt op de meridianen, chakra’s en de drie energiepunten of oersleutels  binnen de Inka-traditie, genaamd: Munay, Llankay en Yachay.

Er wordt gewerkt met stenen uit de de mesa en o.a. met Floridawater en Palosanto (heilig hout).

Binnen de Inca’s traditie wordt deze healing standaard twee keer per jaar gebruikt. 

Deze healing duurt ca. 2 uur, met volledige aandacht voor jou, in een fijne rustgevende sfeer, op een mooie locatie. Voel je welkom.


Het Inca sjamanisme is geen trance-sjamanisme. Tijdens de sessies is er wel sprake van een andere staat van bewustzijn, maar zijn zowel de afnemer als de sjamanistische coach zijn volledig bewust aanwezig.


Opmerking: Deze energetische behandelingen bieden je ondersteuning daar waar dat mogelijk is, maar zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Bij klachten raad ik je aan dus altijd eerst naar je eigen huisarts te gaan


Praktisch

  • Kennismaking & coach-gesprek,
  • Uitgebreide Q’ero healing,
  • Reflectie.
  • Tijdsinvestering: ca. 120 min.
  • Tarief € 120,= (incl. b.t.w.)

Mocht je interesse hebben kun je contact opnemen via: info@lotblokpoel.nl