Plejaden – inwijdingen (Qoto Kuna Karpay)

Plejaden inwijdingen (Qoto Kuna Karpay)

De Qoto Kuna Karpay is een inwijdingsweg die de Inca Sjamanen/Q’ero’s met ons hebben gedeeld. De inwijdingen helpen ons in deze tijd van grote mondiale omwenteling om onze angsten, (rest)trauma’s los te laten en om in liefdevolle verbinding met onszelf en de omgeving te komen. Hierdoor kunnen we ons beter afstemmen op wat er speelt en zijn we minder geneigd om in afgescheidenheid, dualiteit of angst te stappen. Met deze inwijdingen wordt het licht van een aantal sterren van de Plejaden in ons bewustzijn te verankerd. Het resultaat is dat we meer afgestemd raken op de energie waar we op dit moment in leven.

Zelf heb ik deze mooie inwijdingsweg mogen ontvangen tijdens mijn opleiding tot Pampamesayok van het Inca sjamanisme. Tijdens het doorgeven van deze inwijdingen maak ik gebruik van mijn Mesa* die ik tijdens de opleiding heb opgebouwd. 


Alle inwijdingen op een rij: 

 1. K’anchaq Qoto – Alcyone. Dit is de inwijding van het licht van Kanchay Qoto en verbonden met de ster Alcyone. Het inbrengen van deze zuivere sterrenlicht-energie verbindt ons met de Plejaden en maakt ons energieveld krachtiger.
 2. Yllari Qoto – Merope heeft met je 3e oog te maken en geeft je een bredere kijk. Deze inwijding helpt mee om nog niet afgeronde zaken (ook uit vorige levens) in dit leven af te ronden. 
 3. Llankay Qoto – Electra brengt je de hogere energie/vibraties van deze tijd en maakt het mogelijk om toegang tot andere sterrenstelsels te krijgen.
  Het is een ster die veel beweging en actie kent en dus ook in jezelf veel in beweging kan brengen.
 4. Munay Qoto – Celeano heeft alles te maken met diepe compassie en onvoorwaardelijke liefde en leven vanuit je hart.
 5. Ñawi Qoto – Maya heeft met je identiteit te maken. Deze ster kan antwoord geven over wie je werkelijk bent
 6. Tarpuq Qoto is verbonden met Taygeta, de ster van creativiteit en produceren. Deze inwijding helpt om de energie in je fysieke lichaam te regulieren en activeert de gaven die jou toebehoren. 
 7. Puriq Qoto – Deze inwijding is verbonden met de sterren Asterope en Sterope. Dit zijn de twee knipperende sterren van de Plejaden. Deze sterren zijn als twee voeten die jou helpen je jouw weg te vinden, om je in beweging te brengen, zodat je werkelijk je pad gaat volgen.

Extra ondersteunende inwijdingen

 1. Mama Qoto – Pleione, biedt je bescherming en ondersteuning.
 2. Kuraq Qoto – Atlas alles te maken heeft met zuiverheid en transparantie (duidelijkheid, helderheid).

* Een mesa is medicijnbuidel, een speciaal doek waarin de healer kracht- voorwerpen en stenen (khuya’s) bewaard om mee te werken. 


Praktisch

De inwijdingen zijn krachtig en sommige mensen reageren hier sterk op. Daarom geef ik het in twee dagen met een week ertussen. 

 • Een twee daagse workshop van: 9:30 tot 16:00 uur. Je kunt je opgeven op de aangegeven data die je kunt vinden op de agenda.
 • Locatie: Sint-Oedenrode.

Tarieven: 

 • In een (kleine) groep vanaf max. 4 personen  (zie ook agenda)
 • Tarief: € 135,= p.p. Dit in inclusief: (b.t.w., een reader, koffie, thee, iets lekkers en een lunch).

Reserveren via e-mail : info@lotblokpoel.nl