Munay-Ki

Munay-Ki

De Munay-Ki bestaat uit negen inwijdingen die jouw persoonlijk energieveld schonen. Hierdoor  kun je het verleden gemakkelijker loslaten. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, waardoor je authentieker gaat leven. Elke inwijding is een stap naar een hoger bewustzijn en het evolutieproces van de mensheid als geheel.
In dit traject wordt de Munay-Ki in drie bijeenkomsten doorgegeven. Tijdens deze 9 inwijdingen word je gecoacht en ontvang je elke bijeenkomst een energetisch reiniging. Hierdoor kunnen de inwijdingen krachtiger worden opgenomen.

Het traject bestaat uit 3 bijeenkomsten van ca. 1 ½ uur van ziet er als volgt uit:

Bijeenkomst 1:

 • Kennismaking & coaching
 • Energetische reinigen of een healing op maat,
 • Inwijdingen: 1, 2 en 3,
 • Reflectie.

Bijeenkomst 2:

 • Delen van ervaringen & coaching,
 • Energetische reinigen of een healing op maat,
 • Inwijdingen: 4, 5 en 6,
 • Reflectie.

Bijeenkomst 3

 • Delen van ervaringen & coaching,
 • Energetische reinigen of een healing op maat,
 • Inwijdingen: 7, 8 en 9,
 • Reflectie.

Tijdens dit inwijdingspad ontvang je persoonlijke coaching. Tussen de bijeenkomsten door kun je altijd contact met me opnemen via e-mail.

Bij dit traject zijn inbegrepen:

 • Reader;
 • Pi-stone.

Wat is de Munay-Ki?

1 De inwijding van de Heler (Hampe Karpay)

Met deze inwijding maak je kennis met de energie en hulp die hoort bij de Munay-Ki. Het verbindt je met de hoeders van de aarde uithet verleden. Zij zullen je helpen bij jouw persoonlijke proces van heelwording zowel innerlijk als uiterlijk. Het laat de heler in jou ontwaken en de helende kracht van je handen.

2 De inwijding van de Banden van Kracht (Chumpi Karpay)
Je ontvangt 5 energetische krachtbanden ter versterking van je energieveld om je te beschermen tegen alle energieën die van buiten op ons worden geprojecteerd. Deze banden dienen als filter die je beschermen tegen zware energie van buitenaf. Deze krachtbanden bestaan uit de 5 energetische elementen aarde, water, vuur, lucht en zuiver licht.

3 De inwijding van Harmonie (Ayni Karpay)
Via de 7 chakra’s wordt een verbinding gemaakt met de scheppende krachten van het Universum. De onderste 4 chakra’s worden gekoppeld met de krachtdieren uit de Inca-traditie. Dit zijn: de slang die staat voor loslaten, de jaguar symboliseert transformatie, de kolibrie de oude wijsheid en de adelaar staat voor visie. De bovenste 3 chakra’s worden verbonden met de poortwachters van de Inca-traditie, namelijk: de beneden-wereld ofwel het onderbewustzijn, de midden-wereld, ofwel de tastbare wereld en de bovenwereld dat ons hogere zelf voorstelt.
Deze inwijding helpt de chakra’s op te schonen en zorgt ervoor dat resten van oude trauma’s, zoals uit vorige levens, verbrand worden. Hierdoor kun je echt vrij worden van je verleden.

4 De inwijding van de Ziener (Kawaq Karpay)
De vierde inwijding laat de innerlijke ziener in je ontwaken en daarmee je vaardigheid om de onzichtbare geestelijke wereld en de wereld van energie te gaan waarnemen en je energie te versterken. Het verbindt je visuele cortex met je derde oog en hart. Zowel het innerlijk weten en de zintuigen worden verscherpt en je wordt gevoeliger voor het ontvangen van signalen uit de directe omgeving en uit de kosmos. Hiermee wordt meer synchroniciteit ervaren.

5 De inwijding van de Hoeder van de Dag (Pampamesayoq)
Deze inwijding verdiept je vrouwelijke krachten en je relatie met de Aarde, de natuur en haar krachtplaatsen. De inwijding verbindt je met de medicijnmensen uit het verleden en je leert de vrouwelijke kwaliteiten in jezelf te helen. Je wordt meer bewust van de overvloed en rijkdommen van de Aarde en de natuurlijke cyclussen.

6 De inwijding van de Hoeder van de Wijsheid (Altomesayoq)
De zesde inwijding verbindt je met het mannelijke aspect in jezelf en brengt je in contact met oude wijsheid. Er worden oude trauma’s uit het verleden opgelost. En je zult meer in overeenstemming met je ware bestemming kunnen leven.
Samen met de vorige inwijding verenigt het je mannelijke en vrouwelijke krachten in jezelf. Je zult stabiliteit en rust ervaren ondanks een chaotische buitenwereld. Je leert naar je eigen roeping te luisteren en om naar je ware bestemming te leven.

7 De inwijding van de Hoeder van de Aarde (Kuraq Akuyeq)
Hier krijg je een directe verbinding met de sterren. Vanuit die verbinding sluit je de Aarde in je hart. Je leert de ziener met compassie te zijn en leert de wereld van je dromen waar te maken. Ook fysiek begin je te veranderen: je lichaam begint op een andere manier te helen en langzamer te verouderen. Deze initiatie leert je bewust en actief deel te nemen aan het proces van creatie, vanuit krachtige intentie en met compassie.

8 De inwijding van de Hoeder van de Sterren (Mosoq Karpay)
De achtste inwijding geeft je, -gesteund door het contact met de sterren-, een stevige en veilige verankering voor de tijd vanaf 2012. Je wordt bevrijd van het verleden, van lineaire tijd en plaats en kunt de oneindigheid betreden. Je lichaam evolueert naar dat van Homo Luminous en je wordt meer resistent tegen ziekten. Ook je verouderingsproces begint te vertragen. Tevens kan je merken dat je gebeurtenissen in je leven steeds makkelijker kan loslaten.


9 De inwijding van de Schepper, van Creatie (Taytanchis)

De negende inwijding activeert je hogere natuur in de energie van creatie, de schepper in jou. Het zorgt voor een hoge creativiteit en bewuste scheppingskracht.Mogelijkheden en tarieven

 1. Elke bijeenkomst duurt ca. 1 ½ uur.
  1. Totale investering voor deze drie bijeenkomsten : € 333,= (incl. b.t.w.).
 2. Wil je één inwijding ontvangen dan kan dat ook. Het tarief per inwijding = € 45,=. Tijdsinvestering is ca. 30 tot 45 min.

Reserveer:  info@lotblokpoel.nl