Levensmissie

Levensmissie

Dit aanbod schijnt het licht op jouw levensmissie en potentieel. samen gaan we ontdekken wie je werkelijk bent, wat jouw waarheid is, wat je kracht is en hoe je dit kunt inzetten in je leven.

Neem jezelf mee op ontdekkingstocht op zoek naar jouw droomleven. Dit vraagt om nieuwsgierige-, experimenterende en open houding en de bereidheid om te luisteren naar de innerlijke signalen en boodschappen die komen vanuit jezelf. Je gaat doen wat je leuk vindt en waar je kwaliteiten liggen. Je wordt wie je van binnen al bent.

Word ontdekkingsreiziger van je eigen ziel

Van droom naar werkelijkheid

Tja, een droom blijft een droom zolang je er geen actie aan verbindt. Klinkt als een open deur. Maar ondertussen is het wel de reden waarom veel mensen blijven hangen in een leven waar ze eigenlijk niet helemaal gelukkig mee zijn. Je leert om jouw droom werkelijkheid te maken.


Dit is een onderdeel van de transformatie-methode: LLOT (Levensles/Levensmissie– Onderzoek – Transformatie). De andere kant van de levensles.


Praktisch

Individueel

  • 2 uur.
    • Om alle stappen van de transformatie methode LLOT goed te doorlopen zijn doorgaans 3 a 4 sessies nodig.
  • Je ontvangt een presentatie via power point.
  • Je wordt uitgedaagd via overdenkingen en gaat intensief aan de slag met jouw thema via doelgerichte opdrachten.
  • Je ontvangt een uitgebreide reader waarin de cursus staat beschreven ook om thuis te gebruiken. Hiermee krijg je het roer van je leven in eigen handen.
  • Je krijgt de mogelijkheid om via e-mail vragen te stellen.

Tarieven

  • Tarief voor 2 uur  € 110,= (incl. koffie, thee en b.t.w. Voor bedrijven is dit excl. b.t.w.).

Individueel op aanvraag in groepsverband (zie agenda). info@lotblokpoel.nl . Of neem contact op via WhatsApp 06-38 39 36 68.


Reader: Transformatie-methode LLOT

Transformatie-methode LLOT (Levensles/levensmissie-Onderzoek-Transformatie) is een psycho- spirituele methode hetgeen werkt als een Lemniscaat, waarin wordt afgewisseld tussen levensles en levensmissie. Dit gedeelte richt zich specifiek op de levenslessen die we tegen komen op ons pad. Via 8 stappen leert om je blokkades te overwinnen en te leven in innerlijke vrijheid.

De methode is gebaseerd op het gedachtengoed van: Viktor Frankl, Edith Eger, Joe Dispenza, sjamanisme, neurowetenschap en een Cursus in Wonderen (CIW).

 


Nog andere mogelijkheden: 

Sjamanistische heling of inwijding. 

Een sjamanistische behandelmethode kan verstorende invloeden in het energiesysteem van je lichaam schonen. Belemmerde blokkades en emoties komen vrij tijdens een sessie en worden uit je energiesysteem weggehaald. Een gezondheidsprobleem, een verstikkende relatie met iemand, maar ook angsten, emotionele of psychische klachten kunnen positief worden beïnvloed door een heling. Het Inca Sjamanisme is een heel krachtige en effectieve manier om te ontwaken en je blauwdruk te (her)ontdekken. Je krijgt je gevoel van harmonie, innerlijke vrede en welzijn weer terug.


Het Inca sjamanisme is geen trance-sjamanisme. Tijdens de sessies is er wel sprake van een andere staat van bewustzijn, maar zijn zowel de afnemer als de sjamanistische coach zijn volledig bewust aanwezig.


Opmerking: Deze energetische behandelingen bieden je ondersteuning daar waar dat mogelijk is, maar zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Bij klachten raad ik je aan dus altijd eerst naar je eigen huisarts te gaan