Verdeeldheid versus innerlijke kracht

Hoe vergaat het jou?

Zelf voel ik een bepaalde spanning met alles wat er op dit moment gebeurt. Nederland is nog nooit zo verdeeld geweest. Neem bijv. het vaccinatiebeleid: de groep gevaccineerde krijgen applaus versus de ongevaccineerde of zonder corona-toegangsbewijs worden buitenspel gezet. Met het onderliggende ‘verkapte’ test- of vaccinatieverplichting. Hierbij worden de (horeca) ondernemers ook weer extra belast en onder druk gezet. Hoewel er eigenlijk nog heel weinig bekend is over de effecten en bijwerkingen ervan. En met een prik kan je nog steeds besmetten en besmet worden. Al met al ben ik de logica hier even kwijt. 
Vanuit de overheid is steeds geroepen: ’samen komen we deze moeilijke periode te boven’ Helaas is er van ‘samen’ nooit sprake is geweest. We hadden alle maatregelen maar te volgen. Punt. En op dit moment staan de mensen die niet gevaccineerd willen worden steeds meer onder druk. Ook binnen families en vriendenkringen waar ongevaccineerde vaak worden bekritiseerd of zelfs worden uitgesloten. Waar is onze keuzevrijheid gebleven? 

Alles bij elkaar kan dit: angst, conflicten, boosheid, uitsluiting, onbegrip en gevoelens van eenzaamheid bij mensen veroorzaken. En dat is wat we juist niet willen! Zeker als ik terugkijk op de persoonlijke ontwikkeling en (zelf)bewustwording die velen met mij al (10-tallen) jaren nastreven. Mensen die hun eigen verantwoordelijkheid willen een durven nemen en een wereld wensen van gelijkheid, verbinding en non-dualiteit. Iets waar we ons voor inzetten en nu het mes op de keel voelen.

Tussen gevaccineerde en ongevaccineerde ontstaat al gauw een tweedeling. Ongevaccineerde worden vaak gezien als wappies of complotdenkers (…Hoewel hun complotgedachten vaak 2 jaar later gewoon in de krant staat…).

Hoe dan ook en aan welke kant je ook staat, gevaccineerd of ongevaccineerd, laten we proberen om liefdevol om te gaan met elkaar. Houd de menselijke maat voor ogen en blijf uit de ‘koker’ van: oordeel, gelijk willen hebben en daarmee uitsluiting. We zullen elkaar nodig hebben, want we zitten in hetzelfde schuitje. We hebben allemaal vragen waar we vanuit wederzijds respect mee verder kunnen gaan.

Blijf in vertrouwen en blijf je bewust van je innerlijke kracht en intuïtie.

Maar wat er ook allemaal gebeurt, ik blijf trouw aan mijn missie, heb inmiddels weer een frisse doorstart gemaakt met mijn praktijk en heb er weer super veel zin. Het aanbod dat jou kan helpen om in je volledige kracht te blijven zijn: q’ero healing en een weg naar innerlijke vrijheid. 

Q’ero healing

Er wordt ons nogal wat gevraagd in deze tijd. Als mens en zeker ook hulpverlener komen vaak in aanraking met zware thematieken en energieën. Alles wat er gebeurt heeft hoe dan ook impact op ons hele systeem. De Inca Sjamanen beseffen dit en ondergaan 1 of 2 keer per jaar deze diepgaande energetisch schoonmaak. Het levert namelijk heel veel energie op als je dit in zijn geheel kunt afvoeren. Deze Q’ero healing is een authentieke healing die ons is geleerd door deze Inca’s. Het is een krachtige energetische reiniging, healing en reading tegelijk. Overbodige ballast en zware energieën die niet van jou zijn worden verwijderd. Hierdoor wordt er weer verbinding gemaakt met jouw ziel. Je wordt weer teruggezet op je levenspad en dit zorgt ervoor dat je in de flow blijft. https://www.lotblokpoel.nl/qero-healing-authentiek

Een weg naar innerlijke vrijheid

Wil je jezelf of anderen bevrijden van onvrede, zoals: ruzies, depressieve gevoelens, ongelukkige relaties, minderwaardigheidsgevoelens, trauma, angst, boosheid, irritaties en/of disfunctionele patronen? Dat is mogelijk. Tijdens dit pad leert je zelfstandig werken met een doeltreffend stappenproces om jezelf en/of anderen te bevrijden van innerlijke onvrede. Er wordt hierbij o.a. gebruik gemaakt van meditaties en EFT (Emotional Freedom Techniques) https://www.lotblokpoel.nl/een-weg-naar-innerlijke-vrijheid

Aanbieding: Florida-water

Floridawater is een sterk energetische reiniger die je voor verschillende dingen zelf kunt gebruiken. Zolang de voorraad trekt heb je de mogelijkheid om bij een sjamanistische sessie een flesje te kopen (van 270 ml) voor € 10,= in plaats van € 15,=. Floridawater. 

Ik wens je een alle wijsheid een mooie nazomer en kijk ernaar uit om je weer te zien!
Groetjes, Lot

info@lotblokpoel.nl