Koerswijziging

Na een intensieve periode ga ik weer een doorstart maken met mijn onderneming. Afgelopen jaren stond enerzijds in het teken van loslaten. Het los moeten laten van mijn lieve moeder, schoonmoeder, twee dierbare vrienden en helaas nog vele anderen. En anderzijds kijk ik met dankbaarheid terug op een heel fijn jaar dat ik had als HRM-interim binnen Socotec-Geotechnics. Nu ik dit stokje heb kunnen overgedragen heb ik weer ruimte voor nieuwe ontwikkelingen rondom bezield-leiderschap in mijn eigen bedrijf.

Bezield leiderschap heeft al lange tijd mijn aandacht gehad. Jaren lang reed ik naar Breukelen om de colleges van Paul de Blot bij te wonen. De Blot had de leerstoel business spiritualiteit op Nyenrode. Het waren altijd weer inspirerende en leerzame lezingen. Uiteraard las ik alles wat er te lezen viel over leidinggeven vanuit bezieling, vanuit een droom en over het organiseren vanuit het DNA van de organisatie. De diepere bronnen waarop deze boeken waren geschreven vond ik tijdens mijn zoektocht terug bij natuurvolkeren, indianen culturen en binnen verschillende mystieke stromingen. Deze zelfstudie naar de oorsprong van hun inspirerende lezingen en boeken vormde een onderdeel van mijn levenslange zoektocht naar de universele waar- en wijsheid.

Gek genoeg is het interesse gebied van bezield leiderschap tot heden nog niet echt tot zijn recht gekomen in mijn aanbod. En daar komt nu verandering in! De training Bezield Leiderschap wordt in verschillende modules aangeboden en is geschreven voor leiders, managers, HR-adviseurs en zelfstandig ondernemers. Ik werk met kleine groepen. Tevens is er ter ondersteuning ruimte voor individuele vraagstukken in de vorm van coaching of sjamanistische sessies.

Het aanbod is voor mensen die vanuit bezieling leiding willen geven, sterke teams willen ontwikkelen vanuit kracht en liefde. Het programma is geschreven vanuit cultureel-psychologisch-spiritueel perspectief, waarin de oude wijsheden van inheemse natuurvolkeren, het sjamanisme en verschillende mystieke stromingen weer toepasbaar wordt.

Verandering van bedrijfsnaam: Lot of Spirit: mijn geboortenaam is Lot en mijn sjamanennaam is Spirit. Gezamenlijk vormen ze mijn bedrijfsnaam. Je kunt de naam zowel in het Nederlands als in het Engels lezen met de verschillende betekenissen ervan.

Door deze veranderingen heb ik mijn oude blogs/verhalen verwijderd en zullen in de tijd worden aangevuld met nieuwe blogs.

Mocht je interesse of vragen hebben in mijn aanbod, neem gerust contact met me op.
Harte groet, Lot