Florida water

Florida Water

Wat is Floridawater? Een veel gestelde vraag tijdens sjamanistische sessies.

Het gebruik van Florida water is een oorspronkelijk gebruik tijdens sjamanistische ceremonies door sjamanen in en rondom het Amazonegebied. Westerlingen hebben deze traditie mogen leren, zodat we het ook kunnen gebruiken tijdens onze sessies. Het heeft een verfrissende geur. Het wordt gemaakt van kruiden en alcohol, heeft een sterk energetisch reinigende kracht en wordt gebruikt tijdens sjamanistische healings en inwijdingen. Ook wordt het gebruikt om ruimtes energetisch te reinigen en andere manieren, zoals:

Voor jezelf, in je huis of (edel) stenen:

  • Je kunt ook wat in je handpalmen doen en dit langs je hoofd, armen, borst, buik etc. wrijven ongeveer een 1 cm van je lichaam af of op je lichaam.
  • Je kunt een scheut toevoegen aan je badwater om je aura en chakra’s te reinigen en beschermen.
  • Je kunt je (edel)stenen ermee reinigen. Doe een scheutje in een kopje met water.
  • Bij schoonmaakwerkzaamheden in huis. Voeg wat toe aan het sopwater. Hiermee ontdoe je alles van ongewenste energetische energie.

Het verfrist, het geeft ruimte en werkt verhelderend. De meeste mensen ervaren het als erg prettig. Mocht je het willen gaan gebruiken raad ik je aan om het originele AGUA DE FLORIDA (in blauwe letters op het etiket) van het merk Murray & Lanman te gebruiken. Dit is de originele aqua de Florida en wordt gemaakt in Lima Peru.  

Aanbieding bij sessies: 

Zolang de voorraad trekt heb je de mogelijkheid om bij een sjamanistische sessie een flesje te kopen (van 270 ml) voor € 10,= in plaats van € 15,=.