Innerlijke reis

Als je van binnen reist, bereis je de hele wijde wereld en nog verder’


Innerlijke reis

Een van de pijlers van authentiek leven is jezelf kennen. Dit bezinningsboek omvat veertig mystieke soefi teksten die je meenemen op een innerlijke pelgrimspad van overdenkingen, mijmeringen en zelfreflectie. Een reis naar jouw innerlijke weten en innerlijke licht. Je ontwikkelt je zelfinzicht en je voedt je eigen spiritualiteit. De gedachte hierbij is dat als je je ware zelf kent je volledig vrij kan leven.

De teksten zijn overgenomen van het prachtige boek: ‘Liefde kent veertig regels‘ van Elif Shafak. Zij beschrijft in haar roman de 40 regels van liefde die afkomstig zijn van de Soefi derwisj Sjams van Tabriz. Sjams werd ook wel de zwervende derwisj genoemd. Hij was een tijd de mysterieuze/spiritueel gids van de wereldberoemde Perzisch mysticus en soefi-dichter Roemi (1207 – 1273). Roemi was zo getroffen door de wijze woorden van Sjams dat er een intieme vriendschappelijke relatie tussen hen ontstond. Maandenlang trokken ze zich samen terug in eenzaamheid, filosoferend over het mysterie van het leven en over de goddelijke liefde.

De leringen van Sjams zijn in veertig diepzinnige teksten/regels beschreven. Ze gaan over universele liefdes-energie als de verbindende kracht in het universum en dagen je uit tot zelfreflectie en zelfkennis.


Hoe:

  • Na je bestelling krijg een bevestiging van jouw betaling, waarna het (werk)boek wordt opgestuurd.
  • Er worden per tekst 1 of meerdere reflectievragen gesteld. Reserveer voor elke tekst ongeveer een half uur.
  • De teksten gaan krachtiger en dieper hun werk doen als je ze vaker leest en overdenkt.
  • Het boek: ‘Liefde kent veertig regels‘ van Elif Shafak* is een aanvulling om te lezen maar is niet noodzakelijk. Te bestellen via*.

Inkijkexemplaar: Innerlijke Reis

Om een beeld te krijgen van het bezinningsboek: Innerlijke Reis kun je hier gratis een inkijkexemplaar downloaden.

Download hier


Bestel: Innerlijke reis:

Tarief: nu van € 39,=   voor € 25,=. incl. verzendkosten (binnen Nederland).

Bestellen? klikt op het boek hieronder of via de ‘bestelknop’.

Inhoud

Taal : Nederlands
Bindwijze: boek met een wire-o (spiraal)
Verschijningsdatum: 2018
Afmetingen: a-4
Aantal pagina’s: 74 pagina’s in kleur
Illustraties: Nee

Bestel Innerlijke reis


* Je kunt ook het boek Liefde kent veertig regels van Elif Shafak bestellen bij o.a.  uitgeverij De Geus, ISBN 9789044532722. Er is ook een e-book te krijgen of je kunt het lenen bij de bibliotheek.