I-Tjing consult

Vertrouw op de eeuwenoude wijsheden

I-Tjing consult

Wil je zicht op het probleem waar je tegenaan loopt of hoe je nu verder moet in je werk, wil je antwoord over een relatie, of inzicht of de juiste weg bent ingeslagen? Een I Tjing consult kan jou hierbij helpen. De I Tjing, is het boek der veranderingen en is afkomstig uit China. Je kunt het boek vragen stellen waarbij je in symbolische begrippen antwoord krijgt. De wijze spreuken hebben betrekking op iedere mogelijke situatie.

De I Tjing bevat 64 hexagrammen die een beeld geven op de situatie van dit moment en laat ons zien dat de mogelijkheden om het leven te veranderen onuitputtelijk zijn.

Door het gooien van muntjes kom je tot een persoonlijk hexagram gebaseerd op jouw vraag. Voorafgaand aan het gooien gaan we eerst met elkaar in gesprek om de juiste vraag te vinden.

In alle aandacht en rust gooi je 6 keer met drie muntjes en je vindt een hexagram.

Het hexagram geeft een antwoord op jouw vraag. Samen zoeken we naar de betekenis van het antwoord ten opzichte van jouw vraag. Daarbij geeft het hexagram ook antwoord wat je wel of niet te doen hebt en wat de juiste houding hierin is.


Tarief € 97,= (incl. b.t.w.)

Vraag een sessie aan via: info@lotblokpoel.nl