Een weg naar innerlijke vrijheid

Een weg naar innerlijke vrijheid

Wil je jezelf bevrijden van je onvrede, zoals: ruzies, depressieve gevoelens, ongelukkige relaties, minderwaardigheidsgevoelens, trauma, angst, boosheid, irritaties en/of disfunctionele patronen? Dat is mogelijk.

Als je bereid bent tot zelfonderzoek van jouw kleine of grote triggers en hiermee aan de slag gaat kan dit een ommekeer in je leven betekenen. Een leven van innerlijke vrijheid, harmonie, vreugde en zingeving. Ondanks wat er in je verleden is gebeurd of wat er zich in je leven aandient.

Onvrede is gekoppeld aan belemmerende kern-overtuigingen die al heel vroeg in ons leven zijn gevormd en ons -onbewust- blijven aansturen, hetgeen ons steeds weer in moeilijkheden brengt.

In deze sessie wordt gezocht naar de wortel(s) van je onvrede en leer je je belemmerende kernovertuigingen bewust te maken en te veranderen. Je gaat alles wat zich voordoet in je leven vanuit een nieuw gekozen en constructief perspectief waarnemen en het maakt de weg vrij om te worden wie je in werkelijkheid bent, zodat je in passie kunt leven.

Een coachsessie duurt ca. 2 á 2 ½ uur en wordt gecombineerd met een stukje educatie, oefening en ervaren. Hierdoor krijg je grip op je eigen proces en word je zelfsturend.


Blijf stil en onderzoek je ware aard
Poonja – Papaji


Praktisch

  • Een bijeenkomst duurt 2 tot 2 1/2 uur.
  • Tarief Sessie € 150,= (Dit bedrag is inclusief btw voor particulieren en excl. b.t.w. voor bedrijven)

Reserveer een consult via info@lotblokpoel.nl of stuur me een berichtje via Whatsapp: 06 – 38 39 36 68


 

Transformatie-methode LLOT (Levensvraag/levensmissie-Onderzoek-Transformatie) is een psycho- spirituele methode hetgeen werkt als een Lemniscaat, waarin wordt afgewisseld tussen levensles en levensmissie. Het leert je om je blokkades te overwinnen, te leven vanuit je diepste inspiratie, je (zelf)bewustzijn te vergroten en zelfrealisatie te bereiken. LLOT is o.a. gebaseerd op het gedachtengoed van een Cursus in Wonderen en Choose again (Diederik Wolsak).