Heling van de chakra’s

Heling van de chakra’s

Deze heling richt zich specifiek op het schoonmaken, zuiveren en balanceren van één of meerdere chakra’s.

Wat zijn chakra’s?

Het menselijk lichaam bestaat uit energie met een energieveld om zich heen met zeven chakra’s die verbonden zijn met je fysieke lichaam. Het Inca Sjamanisme erkent 9 chakra’s, waarvan er zeven direct verbonden zijn met het fysieke lichaam. De 8e en 9e chakra zijn boven de kruin gelokaliseerd. Deze worden respectievelijk de ‘Wirachoca’ en ‘geest’ genoemd. Tijdens de heling worden deze gebruikt, maar vallen buiten de ‘schoonmaak’.

Het woord ‘chakra’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. De energiewielen hebben een invloed op zowel je fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Chakra’s zijn dus bepalend voor hoe jij je voelt. De chakra’s corresponderen met 7 verschillende gebieden in je lichaam met een eigen kleur en trechtervormig reservoir van levende energie. Elk Chakra ligt op de kruising van endocriene klieren en zenuwvlechten. Ze draaien met de klok mee, behalve een moment in de nacht. Dan draaien ze ca. 15 min. tegen de klok om zichzelf te herstellen. Chakra’s zijn ontvangers van signalen die jou instrueren wat de blauwdruk van jouw leven is. Ze zijn allemaal verbonden met zowel ons fysieke als ons psychologische systeem en hebben hun specifieke aandachtgebieden:

  1. Het eerste (wortel)chakra staat voor: fundament; veiligheid, je thuis voelen, zelfvertrouwen, gronding, vitaliteit.
  2. Het tweede (sacrale) chakra staat voor: gevoelens, emoties, levensvreugde, seksualiteit
  3. Het derde (zonnevlecht)chakra staat voor: kracht, wilskracht, identiteit
  4. Het vierde (hart)chakra staat voor: (eigen-)liefde; zelfwaardering, geven en ontvangen, compassie en vergeving
  5. Het vijfde (keel)chakra staat voor: communicatie en expressie
  6. Het zesde (derde-oog) chakra staat voor: overzicht, helder zien en intuïtie
  7. Het zevende (kruin)chakra staat voor: innerlijk weten, autoriteit, weten wie je bent

Chakra’s kunnen door stress, trauma, omgevingsdruk of bijv. een ruzie vervuild en uit balans raken. Dit heeft gevolgen voor je vitaliteit en gezondheid. Ook versluiert vervuiling de signalen die jou instrueren wat je authentieke blauwdruk is. Een heling is een grote schoonmaakbeurt en balancering van dit energiesysteem. Blokkades worden opgeheven waardoor je meer energie krijgt en een betere verbinding met jezelf en je omgeving.

Tijdens deze heling lig je op je rug en buik. Er wordt gewerkt met o.a. palosanto, ratels, kristallen, pendels en floridawater.


Praktisch:

  • Duur: ca. 1 ½ uur.
  • Tarief: € 97,= (incl. b.t.w.).

Reserveer via e-mail: info@lotblokpoel.nl