Training levensles: Een weg naar innerlijke vrijheid

Training levenslessen: een weg naar innerlijke vrijheid

Wil je jezelf bevrijden van je onvrede, zoals: ruzies, depressieve gevoelens, ongelukkige relaties, minderwaardigheidsgevoelens, trauma, angst, boosheid, irritaties en/of disfunctionele patronen? Dat is mogelijk.

Als je bereid bent tot zelfonderzoek van jouw kleine of grote triggers en hiermee aan de slag gaat kan dit een ommekeer in je leven betekenen. Een leven van innerlijke vrijheid, harmonie, vreugde en zingeving. Ondanks wat er in je verleden is gebeurd of wat er zich in je leven aandient.

Onvrede is gekoppeld aan belemmerende kern-overtuigingen die al heel vroeg in ons leven zijn gevormd en ons -onbewust- blijven aansturen, hetgeen ons steeds weer in moeilijkheden brengt.

In deze cursus wordt gezocht naar de wortel(s) van je onvrede en leer je je belemmerende kernovertuigingen bewust te maken en te veranderen. Je gaat alles wat zich voordoet in je leven vanuit een nieuw gekozen en constructief perspectief waarnemen en het maakt de weg vrij om te worden wie je in werkelijkheid bent, zodat je in passie kunt leven.

Het wordt aangeboden in cursusvorm van 3 dagen. Persoonlijke uitdagingen worden gecombineerd met een stukje educatie, oefening en ervaren. Hierdoor krijg je grip op je eigen proces en word je zelfsturend. 


Blijf stil en onderzoek je ware aard
Poonja – Papaji


Praktisch

Cursus vorm (individueel of in een groep)

 • 3 dagen met steeds een week ertussen. 
 • Van 10:00 – 16:00 uur. 
 • Je ontvangt een mooie presentatie via power point.
 • Je wordt uitgedaagd via overdenkingen en gaat intensief aan de slag met jouw thema via doelgerichte opdrachten. Uiteraard ontvang je alle support hierbij.
 • Er wordt gebruik gemaakt van meditaties en ondersteunende (sjamanistische) technieken.
 • Je ontvangt een uitgebreide reader waarin de cursus staat beschreven ook om thuis te gebruiken. Hiermee krijg je het roer van je leven in eigen handen.
 • Je krijgt de mogelijkheid om via e-mail vragen te stellen.

Tarieven

 • Groepstarief  € 399,=  (incl. koffie, thee en lunch en incl. b.t.w. en voor bedrijven is dit excl. b.t.w.). 
 • Min. 2 en max. 4 personen / zie agenda.
 • Liever individueel en meer maatwerk.
  • Laten we via een vrijblijvend/intake gesprek samen kijken wat jouw vragen zijn en of deze cursus iets voor je is. Aan de hand daarvan bied ik je een voorstel aan. Wanneer je akkoord gaat, gaan we aan de slag.

Individueel op aanvraag in groepsverband (zie agenda). info@lotblokpoel.nl . Of neem contact op via WhatsApp 06-38 39 36 68. 


Reader: Transformatie-methode LLOT

Transformatie-methode LLOT (Levensles/levensmissie-Onderzoek-Transformatie) is een psycho- spirituele methode hetgeen werkt als een Lemniscaat, waarin wordt afgewisseld tussen levensles en levensmissie. Dit gedeelte richt zich specifiek op de levenslessen die we tegen komen op ons pad. Via 8 stappen leert om je blokkades te overwinnen en te leven in innerlijke vrijheid. 

De methode is gebaseerd op het gedachtengoed van: Viktor Frankl, Edith Eger, Joe Dispenza, sjamanisme, neurowetenschap en een Cursus in Wonderen (CIW).