Online coaching

Online coaching

Wat zijn we in een bizarre tijd beland met het coronavirus. We worden beperkt in onze levensvrijheid en onze sociale contacten. Verpleeghuizen zijn gesloten en we kunnen onze ouders en kinderen helemaal niet of beperkt en op afstand bezoeken. Werk, maar ook onze uitstapjes en vakanties worden geschrapt. Als we boodschappen gaan doen moeten we vaak buiten in de rij te wachten bij de winkels, desinfectiemiddel staat klaar en al veel mensen gebruiken mondkapjes. 

Via de (social) media worden we overspoeld met veel (tegenstrijdige) en angst zaaiende berichten en complot-theorieën. Daarnaast worden we terug geworpen op ons gezin en onszelf. Dit alles kan voor sommige mensen confronterend zijn en zich uiten in heftige emoties als angst, onzekerheid en (innerlijke) conflicten. Al met al niet altijd even gemakkelijk. 

Ben je in een conflict beland en/of worstel je met emoties of angst en wil je daar beter mee kunnen dealen, dan bied ik je de mogelijkheid voor een (whatsApp)gesprek, beeld(bellen) of Skype. Voorafgaand ontvang je een vragenlijst die ondersteunend kan zijn in ons gesprek. 

mindset, zingeving, door je blokkades heen, stress verminderen, uitje-angst, uitje-conflict, bezield leven, inspiratie, persoonlijke ontwikkeling

Praktisch

Je boekt via info@lotblokpoel.nl een sessie. Je ontvang een vragenlijst ter ondersteuning voor het gesprek. Dan hebben we contact via de jouw gekozen voorkeur: whatsApp, via beeldbellen of Skype, op een vooraf ingepland moment en spreken we elkaar zoals dat ook zou gebeuren tijdens een face to face sessie. 

Het is ook mogelijk om vervolgens een abonnement te nemen op whatsApp coaching. Dan betaal je per maand een vast bedrag en kan je me appen op het moment dat jij dat nodig hebt. Ik reageer dan binnen 12 uur. 

Deze manier van coaching is enerzijds iets onpersoonlijker dan face to face coaching maar heeft ook voordelen, zoals:

  • Nu tijdens de periode van corona dat je elkaar niet kunt besmetten.
  • Je hoeft niet te reizen en kunt het vanaf elke gewenste plek doen.
  • Het is wat anoniemer waardoor je dingen gemakkelijker bespreekbaar maakt.
  • Je kunt langer nadenken over je vragen en antwoorden
  • Je kunt het later terug lezen.

Tarieven

  1. Tarief € 55,= voor een gesprek van 45 min.
  2. Abonnement via whatsApp contact € 50,= per maand.

Contact info@lotblokpoel.nl