Florida water

Florida Water

Wat is Floridawater? Een veel gestelde vraag die mij is gesteld tijdens inwijdingen en healings die ik geef.

Florida water is een overgenomen gebruik van de Inca Sjamanen. Het lijkt van op eau de cologne, heeft een verfrissende geur en is gemaakt  op basis van alcohol. Het wordt gebruikt om het energetisch lichaam te reinigingen tijdens een healingsessie of een inwijding. Ook wordt het gebruikt om ruimtes energetisch te reinigen. Je kunt het op verschillende manieren gebruiken. Tijdens mijn opleiding in het Inca Sjamanisme (de Pampamesayok) is mij geleerd om het uit te spuwen. Op deze manier verspreidt het beter. Dit gebruik was wel even wennen voor me, want het spul prikt en smaakt niet lekker.

Maar je kunt het natuurlijk ook op andere manieren gebruiken, zoals:

  • Je kunt ook wat in je handpalmen doen en dit langs je hoofd, armen, borst, buik etc. wrijven ongeveer een 1 cm van je lichaam af.
  • Je kunt een scheut toevoegen aan je badwater om je aura en chakra’s te reinigen en beschermen.
  • Je kunt je (edel)stenen ermee reinigen. Doe een scheutje in een kopje met water.
  • Bij schoonmaakwerkzaamheden in huis. Voeg wat toe aan het sopwater. Hiermee ontdoe je alles van ongewenste energetische energie.

Het verfrist, het geeft ruimte en het verheldert je. De meeste mensen ervaren het als erg prettig. Mocht je het willen gaan gebruiken raad ik je aan om het originele AGUA DE FLORIDA (in blauwe letters op het etiket) te gebruiken.