Alle zeilen bijzetten

Intensive

Wil je snelle stappen in jouw proces? Dan kan dat via deze intensive. Met een avond sessie vooraf en tijdens de zeildag word je voortdurend (ca. 10 uur) gecoacht door ons beiden. Onze ervaring tot nu toe is dat dit zeer intensief is en als een breekijzer werkt voor vastzittende patronen en overtuigingen. Het zijn juist deze belemmerende overtuigingen die het bezield leven en bezield werken bij mensen in de weg staan. 

Het zeilen, een afwisseling tussen mentale en fysieke activiteit, het buiten zijn en het avontuur ondersteunen je in deze transformatie. Ons uitgangspunt is: zo binnen, zo buiten en zo buiten, zo binnen. Alles hangt met elkaar samen. Alles wat buiten je is, spiegelt je binnenste en je binnenste kleurt de buitenwereld. We kunnen dus veel over onszelf leren hetgeen we in de buitenwereld zien.

Tijdens deze dag zijn innerlijke en uiterlijke observaties en mindtraining belangrijke onderdelen. Je krijgt inzicht in je eigen terechte of onterechte conclusies en je krijgt handvatten aangereikt om een voor jou passende zielenkoers te varen. 


Nazorg

Na ca. zes weken vindt er een nazorg gesprek plaats via beeldbellen. 


Tarieven

  • € 550,= p.p. voor 1 avond (vanaf 19:00 uur) een avondprogramma, een overnachting en een dagprogramma met lunch tot 16:30 uur.
  • € 50,= p.p. (Voor een extra na-overnachting met avondeten tot de volgende ochtend 9:00 uur).
  • De bedragen zijn inclusief btw voor particulieren en excl. b.t.w. voor bedrijven.

Opgeven via info@lotblokpoel.nl