Activiteiten

Activiteiten

De praktijk biedt op dit moment de volgende activiteiten aan:


Kamvuur verhalen

Een heerlijke middag met elkaar in dialoog rond het vuur. Een middag van bezinning, betekenis- en zingeving en is dienend aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Lees verder.


Talenten-inzicht

Een dag van bezinning om je talenten inzicht te krijgen. Even los zijn van alle dagelijkse beslommeringen in diepgaand contact met jezelf en ont-moeting met anderen. Je wordt meegenomen op een innerlijke reis, waarbij je gaat ontdekken wat je talenten zijn. Lees verder.


Het roer in eigen handen

Tijdens deze dag ga jij je innerlijke kracht ontdekken. De innerlijke leraar die jou kan helpen om je levensmissie te ontdekken en onvrede die je voelt te transformeren in vrede.  Lees verder. 


Plejaden inwijdingen

De Qoto Kuna Karpay is een inwijdingsweg die de Inca Sjamanen/Q’ero’s met ons hebben gedeeld. De inwijdingen helpen ons in deze tijd van grote mondiale omwenteling om onze angsten, (rest)trauma’s los te laten en om in liefdevolle verbinding met onszelf en de omgeving te komen. Lees verder. 


Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken zijn het energetisch archief van de ziel, waarin we antwoorden en inzicht vinden over alle levens. Een inwijding in de Akasha Kronieken brengt je in ontmoeting met je diepste ziel. Het geeft je kracht en flow. Lees verder


Het ruime sop kiezen

Even een dagje helemaal voor jezelf doorbrengen in de natuur op het water. Even weg van de waan van de dag, van je gezin, je werk en je telefoon. Zo ontstaat er ruimte ontstaat om alles van afstand te bekijken. Kunnen zien waar je op dit moment staat en wat je nodig hebt om een volgende stap te kunnen maken. Lees verder.

 


Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen via info@lotblokpoel.nl