Aanbiedingen

Aanbiedingen

Hierbij ontvang je een gratis smudge pakket bestaande uit 25 gram Palo Santo hout, een flesje origineel Peruaans Floridawater (270 ml) en een doosje Nag Champa wierook, ter waarde van € 20,00. 

  • Bij afname van alle andere Inca Sjamanistische healings, inwijdingen en rituelen ontvang je gratis 25 gram Palo Santo hout.

Deze aanbieding is geldig van 9 september tot 1 november 2019. 


Te koop aan huis/praktijk

– Palo Santo of heilig hout

Dit 100% zuivere hout komt uit Peru en geeft een heerlijke zoete geur wanneer het wordt aangestoken. Het wordt gebruikt door sjamanen bij zuiveringsrituelen.

  1. 25 gram: van € 5,95 nu voor € 4,00. 
  2. 50 gram: van € 8,95 nu voor € 7,00. 
  3. 100 gram: van € 19,95 nu voor € 13,00. 

– Agua de Florida (origineel) 270 ml.

Dit is het originele Florida water uit Lima Peru op basis van alcohol (en niet op basis van eau de cologne). Het wordt gebruikt bij sjamanisme reiniging en rituelen. De geur en werking is krachtig, fris, mysterieus en magisch. 

Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van eau de Cologne. Deze goedkopere variant heeft een andere samenstelling en ruikt wezenlijk anders en ook de reiniging is minder sterk en niet zo grondig als het originele Agua de Florida . Healers en sjamanen gebruiken deze originele Agua de Florida tijdens hun rituelen en ceremonies. 

Lees ook het blog over Floridawater.

Elders € 14,99, nu voor € 12,00. 

 


Witte Salie groot (20 cm).

Deze hoge kwaliteit witte Salie wordt ook wel indianen wierook genoemd. Sjamanen gebruiken het voor- en tijdens hun rituelen, waarbij ze zware energieën verdrijven bij zichzelf en hun leefomgeving. 

Normaal € 14,99, nu voor € 12,00 

Smudgen leren? 

Mocht je willen leren hoe je goed kunt smudgen met Palo Santo hout, Floridawater of Salie, kan ik je dit demonstreren. info@lotblokpoel.nl 

 


Wierook: Nag Champa Agarbatti

Nag Champa wierook Satya Sai Baba Agarbatti wordt in India met de hand gerold. De heerlijke kruidige geur komt van de gele Champa bloem die aan de Champac boom groeit. De wierook werkt sfeerverhogend en kalmerend. 

Per doosje van 15 gram. Nu voor € 1,00 


Alle aanbieding zijn geldig van 9 september tot 1 november 2019.